Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Őrnagy a rejtély szigeten

Egyszer egy szép nap Őrnagy a hatalmas Kaukázusi kutya a szobájukban a külön ágyábban pihengetett mire a gazdája beront az ajtón.

- Gyere Őrnagy megyünk hajókázni egy hétre a Samanta Rose-on.

A 26 éves Kass Krisztián még elégé izgága és felakarja fedezni a világot. Ezért a megnyert hajótúra a Samanta Rose-on eléggé csábító. Nem csak hogy körbe járja a kontinenseket de még welnes szolgálatot is kaphat. Ez így igen csábító volt Krisztiának hiszen szereti felfedezni a világot, de mostanság inkább lazítani akart, ezért a kettő együtt tökéletes a fiatal felfedezőnek.Belépett a szobába és elkezdte bepakolni a ruhákat. Mikor már bepakolt jött a fürdőszoba. Ahol bepakolta a tusfürdőt, sampont, fogkefét,fogkrémet és dezodort. Aztán a cipők jöttek egy sport cipő, egy strand papucs és mamusz bőven elé volt. Másnap indultak is a kikötőhöz ahol a hatalmas Samanta Rose már várta őket.Amint felszálltak a hajóra alig telt el 5 perc már indultak is. A hajón minden meg volt ami kellet, sőt több is, mint egy úszó welnes hotel. Volt büfé, dzsakudzi, medence, masszázs szoba,szolárium,ajándék bolt. És ez még csak az 1.szint. A 2.-on voltak a szobák. A 3.-on meg a bulit taroták. Az alsó szinten megleshették az emberek és az állatok hogy mi történik a víz alatt amikor egy hajó megy el. Maga volt az álom utazás.

5 Napja bojongtak a tengeren amikor kitört egy hatalmas vihar, az óceán csak úgy hullámzott ide-oda. A fedézett a vizszintől 5 méterre volt, de a hullámok még így is felcsaptak. Csak úgy dölt a hajó ide-oda, az emberek csapatostul estek a vízbe. Egyszer csak egy nagy hullám egy sziklához csapta őket és a hajó ketté tört és mindenki a vízbe esett. Őrnagy és Krisztián egy szigetre kerültek még másik 31 emerrel....

Tudom most arra gondoltok kutyarajongó fiúk és lányok hogy lakatlan szigetre kerültek. De most kapaszkodjatok meg ennek a szigetnek lakosa több mint Hawaii-on + még az oda vágyok.

De ezen a szigeten a kultúra furább mint a legfurább ismert kultúra, és ez veszélybe sodorhatja a turistákat.........Ez a sziget ismeretlen, felfedezetlen és relytélyes....

  <------Őrnagy